Úvodní strana » Novinky » Závěr školního roku: semináře HPN

Závěr školního roku: semináře HPN

07. 05. 2017

Na závěr školního roku se pro všechny, kdo mají zájem o sport ve škole, připravují semináře. Ten "český" se bude konat v Praze dne 1. 6. od 10 hodin, místo upřesníme, běží výběrko. Moravský bude v Olomouci dne 8. 6., také v 10. Ani zde není vysoutěžen realizátor.

Na semináři vystoupí špičkoví trenéři, můžete přispět ukázkou od Vás ze školy! Zveme také některé řečníky ze zrušené Národní sportovní konference. Semináře budou poslední akcí tohoto pokusného ověřování soustředěnou na metodicko didaktické záležitosti školního sportu. Pomohou nám i Vám podělit se o vše dobré i nepovedené z dvou let spolupráce a zakončit projekt i neformálním popovídáním si. Kapacita jednání bude omezena na 120 míst, tak se prosím nezapomeňte hlásit! Nejlíp mailem mně nebo Vašim asistentkám. My budeme přihlášky evidovat!

A připomínám poslední povinnosti, které máte: vykázat hodiny v květnu a červnu a s dětmi vyplnit dotazník (a pokusit se zajistit nějaké od rodičů). Prosím o vložení dotazníků z každé školy. Budeme k tomu přihlížet při výplatách odměn. Ředitele škol prosím o vložení zbytku dotazníků. Máme vesměs příjemnou zpětnou vazbu přes veškeré organizační nedodělky. Jsem všem vděčný za skvělou práci - službu pro zdraví a zdatnost České republiky!

Za organizační tým HPN,

Petr Koubek.